Μασάζ ματιών AM501 Renpho | Υποστηρικτική Τεχνολογία στο σταυροδρόμι των φώκιας του Πάσχα

2
Μασάζ ματιών AM501 Renpho |  Υποστηρικτική Τεχνολογία στο σταυροδρόμι των φώκιας του Πάσχα
Λογότυπο podcast Λεπτών Προσβασιμότητας

Παίζω
Λογότυπο podcast Λεπτών Προσβασιμότητας

Γεια σου! Καλώς ήρθατε στο Accessibility Minute, την εβδομαδιαία ματιά σας στην Assistive Technology, αυτά τα έξυπνα εργαλεία και συσκευές που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες με την όραση, την κινητικότητα, την ακοή ή άλλες ειδικές ανάγκες!

Η Renpho είναι μια εταιρεία που δημιουργήθηκε από μια απλή ιδέα: να προσφέρει στους ανθρώπους οικονομικά προϊόντα τρόπου ζωής που θα βελτιώσουν την υγεία των χρηστών, αποτελώντας ένα απλό πρόσθετο στις τακτικές τους δραστηριότητες. Ένα από τα διαθέσιμα προϊόντα τους είναι το Μασάζ ματιών Renpho.

Το Renpho Eye Massager στοχεύει τα σημεία βελονισμού, ώστε να μπορεί να ανακουφίσει την ένταση και να μειώσει τους πονοκεφάλους. Η πίεση του ταλαντευόμενου σημείου σκανδάλης και τα ενσωματωμένα μαξιλαράκια θέρμανσης παρέχουν μια άνετη θερμοκρασία μεταξύ 104 και 107°F. Εκτός από τη μείωση των πονοκεφάλων, το μασάζ μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ανακούφιση από την καταπόνηση των ματιών, το πρήξιμο των ματιών, τα ξηρά μάτια και πολλά άλλα.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

  • Έρχεται με ενσωματωμένα ηχεία μουσικής και λειτουργία Bluetooth για ασύρματη σύνδεση με το smartphone ή άλλη συσκευή πολυμέσων
    • Η μουσική μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του άγχους και των σωματικών επιπτώσεων του στρες
  • Δεν συνιστάται για άτομα που έχουν υποβληθεί σε οφθαλμικές επεμβάσεις ή έχουν πάθηση αμφιβληστροειδούς, καταρράκτη, γλαύκωμα κ.λπ.
  • Το κεφαλόδεσμο ρυθμίζεται εύκολα
  • Κι αλλα

Επίσκεψη Renpho.com να μάθω περισσότερα!

Για περισσότερες πληροφορίες, για να διαβάσετε το ιστολόγιό μας ή για να μας στείλετε μια γραμμή, επισκεφτείτε το EasterSealsTech.com.

Θα ήθελα να αφιερώσω λίγο χρόνο για να ευχαριστήσω την InTRAC, την Indiana Telephone Relay Access Corporation για τη χορηγία της μεταγραφής μας σήμερα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το InTRAC στο relayindiana.com.

Αυτό ήταν το λεπτό προσβασιμότητας για αυτήν την εβδομάδα! Είμαι η Laura Medcalf με το INDATA Project στο Easterseals Crossroads, στην Ιντιάνα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar