Μάθετε Braille με το Taptilo 4.0

2
Μάθετε Braille με το Taptilo 4.0
Συσκευή εκμάθησης Taptilo 4.0 Braille

Το Taptilo είναι μια έξυπνη συσκευή braille που καθιστά «διασκεδαστική και εύκολη» την εκμάθηση braille. Οι αρχάριοι στο Μπράιγ μπορούν να μάθουν μοτίβα μπράιγ με τη διαδραστική οθόνη μπράιγ και την ηχητική ανάδραση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της συσκευής, «Η εκμάθηση braille με το Taptilo μειώνει σημαντικά τη μέση περίοδο εκμάθησης! Η μέση περίοδος μάθησης μειώνεται στο μισό, σε σύγκριση με την παραδοσιακή μέθοδο». Επιπλέον, το ποσοστό εγκατάλειψης μάθησης μειώνεται κατά 20%.

Συσκευή εκμάθησης Taptilo 4.0 Braille

Η συσκευή διαθέτει ανανεώσιμη οθόνη μπράιγ στην κάτω σειρά, καθώς και αφαιρούμενα μπλοκ μπράιγ στην επάνω σειρά. Τα αφαιρούμενα μπλοκ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αναπαραστήσουν ένα γράμμα, μια λέξη ή έναν αριθμό. Μαζί με τα μπλοκ μπράιγ σε μέγεθος jumbo, την απτική καθοδήγηση και τον ηχητικό οδηγό, οι αρχάριοι μπράιγ μπορούν εύκολα να ακολουθήσουν προκατασκευασμένα προγράμματα σπουδών στο Taptilo.

Με το Taptilo 4.0, η εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι διαθέσιμη! Απλώς συνδέστε την εφαρμογή με τη συσκευή Taptilo. Μπορείτε να διδάξετε και να μάθετε braille οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε! Αφού συνδέσετε τη συσκευή Taptilo στην εφαρμογή, απλώς επιλέξτε ή πληκτρολογήστε μια λέξη στην εφαρμογή και η συσκευή θα τη μεταφράσει για εσάς. Οι αρχάριοι στο Braille μπορούν επίσης να προσαρμόσουν τις σπουδές τους επιλέγοντας διάφορες επιλογές.

Επισκόπηση του Taptilo 4.0:

  • Διαδραστικός ηχητικός οδηγός και απτική καθοδήγηση είναι διαθέσιμος
  • Η λειτουργία αυτομελέτης οδηγεί τους αρχάριους στο braille να αρχίσουν να μαθαίνουν μέσα σε ένα δευτερόλεπτο
  • Περιλαμβάνει τελείες, αριθμούς, αλφάβητα και 800+ βασικές λέξεις
  • Εύκολη προσαρμογή εκπαιδευτικού υλικού με δωρεάν εφαρμογή για κινητά
  • Εύκολο στη μεταφορά με φορητή σχεδίαση μαζί με τη θήκη του

Κάντε κλικ εδώ να μάθω περισσότερα!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar