Ζωγραφισμένα χριστουγεννιάτικα στολίδια – Happy Hooligans

14
Ζωγραφισμένα χριστουγεννιάτικα στολίδια – Happy Hooligans

Αυτά τα ζωγραφισμένα χριστουγεννιάτικα στολίδια μανταλάκι φτιάχνονται εύκολα με ξύλινα μανταλάκια και μπογιά. Κόψτε τα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας, σε μια αειθαλής γιρλάντα ή σε μια σειρά από χριστουγεννιάτικα λαμπάκια. Φτιάξτε τους τάρανδους, τους χιονάνθρωπους, τα ζαχαρωτά και τους καρυοθραύστες μας ή χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας για να δημιουργήσετε μερικές δικές σας δημιουργικές ιδέες.

ζωγραφισμένα στολίδια μανταλάκι

Τα μανταλάκια είναι τα νέα αγαπημένα μου πράγματα για να φτιάξω. Επειδή μου περίσσεψαν τα στολίδια με τον καρυοθραύστη και τη μενόρα με το μανταλάκι μας, αποφάσισα να φτιάξω μερικά πολύ απλά στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα μπορούσαμε να τα κόψουμε ακριβώς στο δέντρο ή στην αειθαλής γιρλάντα στο τζάκι του τζακιού μας.

ζωγραφισμένα μανταλάκια στολίδια σε μαύρο φόντο με άβαφα ξύλινα μανταλάκια

Θα μπορούσατε πραγματικά να κουμπώσετε αυτά τα στολίδια οπουδήποτε – σε μια χριστουγεννιάτικη κάρτα ή δώρο, σε μια σειρά από φώτα ή σε πολλά διασκεδαστικά μικρά μέρη γύρω από το σπίτι σας.

σχεδίαση σκίτσα μανταλάκι τάρανδος, χιονάνθρωπος, καρυοθραύστης, ζαχαροκάλαμο

Για να καταλήξω στον χαρακτήρα μου, σκιαγράφησα μερικά απλά σχέδια με πράγματα που θα λειτουργούσαν καλά σε μια ίσια στενή επιφάνεια του μανταλιού – έναν τάρανδο, έναν καρυοθραύστη, έναν χιονάνθρωπο και ένα ζαχαροκάλαμο.

Μη διστάσετε να βρείτε μερικούς δικούς σας χαρακτήρες. Νομίζω ότι ο Sant, τα ξωτικά, οι μελόψωμο και οι άγγελοι θα λειτουργούσαν καλά.

Ζωγραφισμένα χριστουγεννιάτικα στολίδια Clothespin σε άσπρο φόντο

Σημείωση: Αυτή η χειροτεχνία απαιτεί καλά ανεπτυγμένες δεξιότητες λεπτής κινητικότητας, επομένως είναι εξαιρετικό για μεγαλύτερα παιδιά, έφηβους και εφήβους. Για τα μικρότερα παιδιά, αυτές οι χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες με λεπτές μηχανές θα τα βοηθήσουν να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους.

Προμήθειες:

μπογιά, μανταλάκια, πινέλα, πιστόλι κόλλας, καθαρισμός σωλήνων

Για διευκόλυνσή σας, αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Ως συνεργάτης της Amazon, κερδίζω από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Οδηγίες:

  1. Για να φτιάξετε τα στολίδια σας, περάστε ένα ή δύο παλτό από το βασικό σας χρώμα, δηλαδή λευκό για τους χιονάνθρωπους, κόκκινο για το ζαχαροκάλαμο και αφήστε το να στεγνώσει.
  2. Προσθέστε λεπτομέρειες με ένα πινέλο λεπτής επένδυσης και κουκκίδες με το άκρο της λαβής ενός πινέλου.
  3. Δώστε στα στολίδια σας ένα χέρι βερνίκι craft (αν θέλετε) για να προσθέσετε λίγη γυαλάδα και να αναδυθούν τα χρώματα.
  4. Για τα κέρατα των ταράνδων, στρίψτε ένα μικρό κομμάτι καφέ καθαριστικού σωλήνα και κολλήστε το στο εσωτερικό/επάνω μέρος του μανταλάκιου (αρκετά ψηλά ώστε να μην παρεμποδίζει το άνοιγμα και το κλείσιμο του μανταλιού.
  5. Τώρα, κόψτε τα αξιολάτρευτα στολίδια σας στο χριστουγεννιάτικο δέντρο ή σε μια αειθαλής γιρλάντα και απολαύστε!
σπιτικά στολίδια μανταλάκι κρεμασμένα σε μια σειρά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Σχετικές χειροτεχνίες που θα λατρέψουν τα παιδιά σας:


για ΔΩΡΕΑΝ χειροτεχνίες,

δραστηριότητες & συνταγές!παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar