Δείτε τα Χριστουγεννιάτικα Φώτα στο West Palm Beach

3
Δείτε τα Χριστουγεννιάτικα Φώτα στο West Palm Beach

Φέρατε την οικογένειά σας στη Φλόριντα για να ξεφύγετε από το κρύο, αλλά δεν θέλετε να χάσετε τη μαγεία των διακοπών; Σας καλύψαμε. Αφού περάσετε τη μέρα διασκεδάζοντας σε ένα ενοικιαζόμενο τζετ σκι, μπορείτε να βγείτε έξω και να δείτε τις όμορφες φωτεινές επιδείξεις γύρω από το West Palm Beach. Με πολλά σημεία για να δείτε, σίγουρα θα βρείτε ένα που είναι διασκεδαστικό για όλη την οικογένεια. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα από την ομάδα του Beach Water Sports.

Δείτε τα Χριστουγεννιάτικα Φώτα στο West Palm Beach

Διακοπές στον Παράδεισο

Το Holiday in Paradise στο West Palm Beach φιλοξενεί το ασυνήθιστο γλυπτό με άμμο, ύψους 35 ποδιών, 700 τόνων, γνωστό ως Sandi Tree. Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, τα σόου συγχρονισμένης μουσικής και φωτός της Sandi λαμβάνουν χώρα κάθε βράδυ, μεταξύ 6 και 22:00. Τα φώτα είναι δωρεάν και η ρόδα κοστίζει 5 $ ανά βόλτα.

Φώτα ζωολογικού κήπου

Αυτή η ετήσια παράδοση διακοπών, που παρουσιάζεται από την Florida Power & Light Company, FPL SolarNow, θα φωτίσει ξανά την εποχή με περισσότερα από ένα εκατομμύριο φώτα. Και μην ανησυχείτε, τα φώτα είναι όλα φιλικά προς το περιβάλλον. Στα 23 στρέμματά του, ο ζωολογικός κήπος θα φωτίζεται από εκθέματα με ξεχωριστή θεματολογία. Επιπλέον, θα υπάρχουν διαθέσιμα εποχιακά καλούδια και φωτογραφήσεις με τον Άγιο Βασίλη που θα είναι προσβάσιμες έως τις 23 Δεκεμβρίου.

Φώτα 4 Ελπίδα

Αυτό το φιλικό προς την οικογένεια φωτεινό σόου, το οποίο εκτείνεται σε δύο μίλια από κινούμενα και μελωδικά φώτα γιορτής, είναι ένας υπέροχος τρόπος για να γιορτάσετε την περίοδο των διακοπών και να χαρίσετε λίγο πίσω. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Lights 4 Hope συνεργάζεται με νοσοκομεία της γειτονιάς για να χαρίσει χαρά και να βοηθήσει ντόπιες οικογένειες των οποίων τα παιδιά αντιμετωπίζουν ασθένειες που αλλάζουν τη ζωή τους ή θανατηφόρες ασθένειες.

Το Beach Water Sports παρέχει ενοικιάσεις τζετ σκι, σκαφών, καγιάκ και κουπιά. Εξυπηρετούμε το West Palm Beach, το Stuart, τον Jupiter και τις γύρω περιοχές στη Φλόριντα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο (561) 745-6900 ή ζητήστε μια προσφορά στο διαδίκτυο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar